Praktische tips

Hieronder hebben we een aantal praktische tips voor je op een rijtje gezet. Handig om te weten bij het plannen van je bezoek aan Goeree-Overflakkee.

"Ja, echt. Overal op het eiland kun je gewoon gratis parkeren. In dorpen vind je wel blauwe zones, hier heb je een parkeerschijf nodig. Zo hoeft jouw dagje, weekendje of vakantie op Goeree-Overflakkee niet al te veel te kosten."

Strandpaviljoens

Diverse strandpaviljoens op Goeree-Overflakkee bieden de mogelijkheid van een take away. Je kunt er lekkere hapjes, snacks en drankjes afhalen. De menu mogelijkheden en take away dagen verschillen per strandpaviljoen. Op de website of social mediakanalen van de strandpaviljoens zelf vind je de take away mogelijkheden.

Horeca

Op Goeree-Overflakkee vind je tal van (vis)restaurants, brasseries, lunchrooms, snackbars en strandpaviljoens. De horecaondernemers zijn nu in verband met de coronamaatregelen gesloten. De meeste van hen hebben lekkere en gevarieerde afhaalmenu's, handig voor als je zelf een keertje niet wilt koken. Kijk op steunlokalehoreca.nl voor het uitgebreide aanbod.

Rolstoel toegankelijk

Voor mensen die mindervalide zijn en de duinpaden niet te voet over kunnen zijn er ontheffing kaarten beschikbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Met een ontheffingskaart kun je met je auto dichter bij het strand komen.

Terug naar het overzicht