Kalender

Vrijdag 28 augustus t/m zaterdag 5 september

Week van de Goereese Vis De Week van de Goereese Vis is een jaarlijks evenement in het teken van culinair en cultureel genieten van vis op je bord.

Elke zaterdag t/m 21 september

11.30 uur


Rondleiding Beeldentuin Rondleiding door Beeldentuin Achter de Westduinen met toelichting. Deze rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Van te voren dient hiervoor gereserveerd te worden. beeldentuin@achterdewestduinen.nl of 06-51335327. De rondleiding gaat door bij een minimale deelname van 4 personen. Maximaal 8 personen. Indien er meer reserveringen zijn start bij minimaal 4 personen later in de middag een tweede rondleiding.

Woensdag 2 september

13.30 uur - 15.00 uur


Kinderplukmiddag in pluktuin Bloemenliefde Puktuin Bloemenliefde is deze middag speciaal geopend voor kinderen. Met de mooie bloemen, die ze zelf mogen plukken, stellen ze hun eigen boeketje of bloementaartje samen. €6,50

Zaterdag 5 september

16.00 uur - 17.30 uur


Wijnproeverij in de wijngaard Benieuwd naar het groeiproces van wijnranken en druiven? Onder leiding van een ervaren wijngaardenier krijgt u het proces van de druif tot aan het bottelen van de wijn uitgelegd. Terwijl u wandelt door de wijngaard proeft u 5 verschillende kwaliteitswijnen.

Zaterdag 5 september

19.30 uur


Goereese Havenconcert Goereese Havenconcert ‘in’ de haven van Goedereede. Op een speciaal ponton zullen in de openlucht vanuit de haven diverse optredens plaatsvinden. Toegang is gratis.

Zondag 6 september

16.00 - 17.00 uur


Kindertheater Het Astronautje Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim...

Zaterdag 12 september

10.00 - 16.00 uur


Oefen-marathonwedstrijd Oefen-marathonwedstrijd, met paard en wagen zo snel mogelijk een parcours met hindernissen afleggen op op diverse locaties in Ouddorp en op het terrein naast tankstation De Haan, Oosterweg 2 in Ouddorp.

Zaterdag 12 september

9.00 - 16.00 uur


Workshop basisprincipes van fotografie In deze workshop leert u de basisprincipes van het fotograferen met een systeem- of spiegelreflexcamera. We beginnen met een stukje theorie over de instellingen welke het beste gebruikt kunnen worden onder bepaalde omstandigheden. € 75,- p.p. incl. koffie/thee en lunch

Woensdag 16 september

19.30 uur


Filmavond in de Overkant Kaarten kosten € 7,50 (met biebpas € 6,50), en zijn o.a. verkrijgbaar aan de balie bij VVV Goeree-Overflakkee. De titels van de films zijn op te vragen via VVV Goeree-Overflakkee en bij de heer Grinwis van 'de Overkant'.

Zaterdag 19 en zondag 20 september

10.00 - 18.00 uur


Rookie Cup Een laagdrempelig windsurfevenement voor Rookie windsurfers t/m 19 jaar bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam.

Goeree-Overflakkee daar moet je zijn!

Goeree-Overflakkee is dé plek waar je moet zijn deze zomer. Of je nu een actief dagje uit wil, lekker wil relaxen op het strand, graag op de fiets stapt of je wandelschoenen aantrekt of even tot jezelf wil komen.

Het eiland biedt allerlei mogelijkheden voor een weekendje weg of een langere vakantie. Ongerepte natuur. Gezellige dorpen. Schitterende stranden, uitgestrekte duingebieden. Watersporten. Je vindt het er allemaal! Of je nu op het eiland woont of het eiland bezoekt Goeree-Overflakkee raakt je. Een plek om van te genieten en om te ontdekken.

The Beauty of Home

Nick en Hannah zijn geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Voor hun reisblog Salt in our Hair reizen ze normaal de wereld over. Een tijdje geleden maakten zij al een blog en mooie film over Goeree-Overflakkee: The Beauty of Home. In dit filmpje laten zij hun favoriete plekken van het eiland zien. Kijk en geniet!

Terug naar het overzicht