Kalender

Woensdag 15 juli

12.00 uur - 14.00 uur


SUP Yoga Een unieke uitdaging; yoga op een stand up paddleboard ín het water gegeven door Bellatrix van Yoga Studio Ouddorp. Yoga op het water vraagt meer van je balans, het is een beetje uitdagend maar vooral leuk!

Woensdag 22 juli

13.30 uur - 15.00 uur


Bloemenplukmiddag voor kinderen Puktuin Bloemenliefde is deze middag speciaal geopend voor kinderen. Met de mooie bloemen, die ze zelf mogen plukken, stellen ze hun eigen boeketje of bloementaartje samen.

Woensdag 22 juli

19.00 uur - 21.30 uur


Sunset SUP-tour Een heerlijke SUP-tour tijdens een prachtige zonsondergang midden in de zomer! Met een groep ga je het water op en SUP je langs een prachtige route om daarna te genieten van een mooie zonsondergang vanaf het water op je SUP. Gaat alleen door tot maximaal windkracht 4 en goed weer.

Elke dag

12.00 uur - 17.00 uur


RIB-Safari Brouwersdam Zeehondjes in hun natuurlijke leefomgeving zien met stoere Dolphin RIB-boten op de Grevelingen! Dagelijkse afvaarten tussen 12.00-17.00 uur. Neemt contact op om de exacte tijd van afvaart te overleggen.

Elke woensdag

19.00 uur - 20.00 uur


Zomerlessen Qi Gong/Tai-Chi op het strand Zomerlessen Qi Gong/Tai-Chi & Elements of Yoga door ‘In je Element’, bij strandpaviljoen C-Side op strand 't Flaauwe Werk in Ouddorp

Goeree-Overflakkee daar moet je zijn!

Goeree-Overflakkee is dé plek waar je moet zijn deze zomer. Of je nu een actief dagje uit wil, lekker wil relaxen op het strand, graag op de fiets stapt of je wandelschoenen aantrekt of even tot jezelf wil komen.

Het eiland biedt allerlei mogelijkheden voor een weekendje weg of een langere vakantie. Ongerepte natuur. Gezellige dorpen. Schitterende stranden, uitgestrekte duingebieden. Watersporten. Je vindt het er allemaal! Of je nu op het eiland woont of het eiland bezoekt Goeree-Overflakkee raakt je. Een plek om van te genieten en om te ontdekken.

The Beauty of Home

Nick en Hannah zijn geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Voor hun reisblog Salt in our Hair reizen ze normaal de wereld over. Een tijdje geleden maakten zij al een blog en mooie film over Goeree-Overflakkee: The Beauty of Home. In dit filmpje laten zij hun favoriete plekken van het eiland zien. Kijk en geniet!

Terug naar het overzicht