Kalender

Dinsdag 11 augustus

10.00 uur - 12.00 uur


Schilderworkshop "Zo vrij als een vogel" Heb jij zin om te (leren) schilderen? Kom dan naar de Ouder&Kind schilderworkshop bij de Houten Kaap. Samen met je kind ga je aan de slag met het schilderen van een mus, mees, roodborst of andere vogel. Beeldend kunstenares Cristina Vaudo helpt je en jullie zullen versteld staan van het resultaat. Zoek een foto op van de vogel die je wilt schilderen of gebruik een van de voorbeelden die wij meenemen. Ook voor een vierkant schilderdoekje van 20x20 cm, acryl en penselen wordt gezorgd. De workshop is geschikt voor 1 ouder met 1 of 2 kinderen.

Woensdag 12 augustus

13.30 uur - 15.00 uur


Bloemenplukmiddag voor kinderen Puktuin Bloemenliefde is deze middag speciaal geopend voor kinderen. Met de mooie bloemen, die ze zelf mogen plukken, stellen ze hun eigen boeketje of bloementaartje samen. €6,50

Vrijdag 14 augustus

10.00 uur - 12.30 uur


Wandel mee door de geschiedenis van Middelharnis Samen met een gids je dorp verkennen is leuk en leerzaam. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken.Een rondleiding door Middelharnis is geschikt voor jong en oud. Voor toeristen en voor eilanders een uitgelezen moment om meer te weten te komen over dit mooie tweelingdorp.

Zaterdag 15 augustus

9.30 uur - 15.00 uur


Rommelroute Ouddorp Tijdens een deur tot deur rommelroute bieden bewoners uit Ouddorp spullen te koop aan vanuit hun tuin of garage.

Woensdag 19 augustus

10.00 uur - 12.00 uur


Workshop Natuurfotografie Wil jij (beter) leren omgaan met je digitale camera? Kom dan naar de workshop Natuurfotografie. Of het nu gaat om close-up opnames, landschappen, het komt allemaal voorbij. Na de workshop weet jij beter met je camera om te gaan en maak je betere foto's.

Maandag 24 augustus

10.00 uur - 12.00 uur


Hola! Workshop Spaanse taal Maak kennis met de Spaanse taal. Spanje jouw favoriete vakantieland? Of hou je van taal en wil je eindelijk eens Spaans proberen? Maak kennis met de beginselen van de Spaanse taal en kijk of het je ligt. Adios!

Donderdag 27 augustus

19.00 uur - 22.00 uur


Goeree Creatief Creatieve avond “Goeree Creatief” in Partycentrum Oostdam, Jongkoenstraat 1 in Goedereede. U bent van harte welkom met uw eigen handwerk. Kosten € 1,- p.p. Regelmatig is er een workshop, zie hiervoor de lokale media.

Zaterdag 29 augustus

22.00 uur


Openluchtbioscoop Ouddorp Duin Sluit de zomer af met een openlucht bioscoop op het strandplein van Ouddorp Duin. Met een groot scherm van bijna 8x4 m. wordt het plein omgetoverd tot bioscoopzaal. Neem je eigen stoel, zitzak, dekentje en je vrienden of familie mee en kom genieten van een heerlijke film! De film is gratis.

Elke dag

12.00 uur - 17.00 uur


RIB-Safari Brouwersdam Zeehondjes in hun natuurlijke leefomgeving zien met stoere Dolphin RIB-boten op de Grevelingen! Dagelijkse afvaarten tussen 12.00-17.00 uur. Neemt contact op om de exacte tijd van afvaart te overleggen.

Elke dag*

*Niet op zaterdag

10.00 uur - 11.00 uur


Elke dinsdag

9.30 uur - 10.30 uur 11.00 uur - 12.00 uur


Kids Beach Bootcamp Kids Beach Bootcamp, iedere dinsdag gedurende de zomervakantie! De beachbootcamps vinden alleen deze zomer plaats. Wordt vies, verbeter je conditie en kracht door gave spellen en oefeningen en koel af in zee!

Elke woensdag

19.00 uur - 20.00 uur


Zomerlessen Qi Gong/Tai-Chi op het strand Zomerlessen Qi Gong/Tai-Chi & Elements of Yoga door ‘In je Element’, bij strandpaviljoen C-Side op strand 't Flaauwe Werk in Ouddorp

Elke woensdag

9.00 uur - 11.30 uur


Windsurf foil clinic Een meter boven het water vliegen met maar 8 knopen? Het kan tijdens deze windsurf foil clinic! Om deel te nemen aan deze clinic is het belangrijk dat je kunt planeren, varen met een trapeze en in de voetbanden.

Elke woensdag

vanaf 10.00 uur


Creatieve workshop bij Meester Design Store Heel creatief hoef je er niet voor te zijn, want we leggen het stap voor stap aan je uit. Onder het genot van wat lekkers en wat te drinken ben je creatief bezig.

Elke zaterdag

11.30 uur uur


Rondleiding Beeldentuin Rondleiding door Beeldentuin Achter de Westduinen met toelichting. Deze rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Van te voren dient hiervoor gereserveerd te worden. De rondleiding gaat door bij een minimale deelname van 4 personen. Maximaal 8 personen. Indien er meer reserveringen zijn start bij minimaal 4 personen later in de middag een tweede rondleiding.

Elke zaterdag

15.30 uur - 18.00 uur


Windsurf foil clinic Een meter boven het water vliegen met maar 8 knopen? Het kan tijdens deze windsurf foil clinic! Om deel te nemen aan deze clinic is het belangrijk dat je kunt planeren, varen met een trapeze en in de voetbanden.

Goeree-Overflakkee daar moet je zijn!

Goeree-Overflakkee is dé plek waar je moet zijn deze zomer. Of je nu een actief dagje uit wil, lekker wil relaxen op het strand, graag op de fiets stapt of je wandelschoenen aantrekt of even tot jezelf wil komen.

Het eiland biedt allerlei mogelijkheden voor een weekendje weg of een langere vakantie. Ongerepte natuur. Gezellige dorpen. Schitterende stranden, uitgestrekte duingebieden. Watersporten. Je vindt het er allemaal! Of je nu op het eiland woont of het eiland bezoekt Goeree-Overflakkee raakt je. Een plek om van te genieten en om te ontdekken.

The Beauty of Home

Nick en Hannah zijn geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Voor hun reisblog Salt in our Hair reizen ze normaal de wereld over. Een tijdje geleden maakten zij al een blog en mooie film over Goeree-Overflakkee: The Beauty of Home. In dit filmpje laten zij hun favoriete plekken van het eiland zien. Kijk en geniet!

Terug naar het overzicht